Totalentreprenad Västerås

Totalentreprenad Västerås - välj oss från start till mål

Att välja en seriös byggfirma i Västerås för totalentreprenad är en smart lösning. Genom detta tar vi över ansvaret och ser till att projektet flyter på sömlöst från start till mål. Vi ser till att de hantverkare som behövs är på plats och vi ser till att jobbet blir gjort inom den överenskomna tiden.

Givetvis är du med på resan och kan när som helst kontakta oss för frågor och löpande uppdateringar. I det långa loppet och då jobbet ska summeras blir totalentreprenad i Västerås både den mest prisvärda och den säkraste lösningen.


Du är delaktig i projektet

Vi har lång vana av att ta ett helhetsgrepp om olika byggprojekt. Handlar det om ett större projekt eller en mer komplex typ av renovering kommer detta innebära att flera olika hantverkare och företag måste blandas in i leken.

Med detta kommer också ett tungt ansvar att vila på dig som beställare att rodda ihop allting. När ska rörmokaren komma, under vilka dagar ska en elektriker genomföra sitt jobb - och vad händer om någon blir sjuk?

Många frestas av att välja flera olika företag och därigenom också kunna ta in flera offerter i syfte att få ner kostnaden. Sanningen är ofta att det blir dyrare. En hantverkare som står utan jobb är en riktig dyr hantverkare.

Totalentreprenad Västerås

Totalentreprenad Västerås - fördelar

Det finns några tydliga fördelar med att välja totalentreprenad och här nedan följer några av dessa:

  • Styrning och ledning. Ju fler kockar, desto sämre soppa. Med totalentreprenad kommer en tydligare styrning av projektet och med detta också mindre risker för strul och missförstånd.
  • Effektiva och prisvärda projekt. Med oss anlitad enligt totalentreprenad i Västerås så blir ett projekt effektivare utfört - och till lägre kostnader.
  • Högre kvalitet. Vi får en tydlig översikt av projektet och kan kvalitetskontrollera alla delar av det. Det innebär att alla moment och alla byggdetaljer utförs på ett fackmannamässigt sätt och enligt de regler och föreskrifter som finns.
Vi erbjuder totalentreprenad i Västerås