Om oss

Ett seriöst byggföretag i Västerås

Välkommen till oss - En byggfirma i Västerås med lång erfarenhet och med ett team av hantverkare som alltid gör det yttersta för att leverera resultat av högsta kvalitet - till rimliga priser.

Vi åtar oss både stora och små uppdrag och vi behandlar alla med lika stort fokus. För oss är det viktig med nöjda kunder då det innebär återkommande sådana - och att vi som byggfirma därmed också blir ett självklart val att rekommendera vidare till andra.

Anlita oss från start till mål

Vi har hög kapacitet och kan erbjuda allt från nybyggnationer, renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader. Vi kan även åta oss uppdrag enligt totalentreprenad och hjälpa dig som beställare med att ta ditt projekt hela vägen från start till mål. Vi tar över ansvaret och ser till att både budget och tidsplan hålls.

Totalentreprenad är en riktigt bra lösning för exempelvis nybyggnationer eller för med komplexa projekt som exempelvis en badrumsrenovering eller en renovering av köket. Vi har lång vana av detta och kan verifiera detta genom att sätta dig i kontakt med några av våra referenser.

Vi är experter på inredning

Idag ser vi att svensken i gemen lägger mer pengar och tid på det egna hemmet. Istället för att spendera pengar på resor, nöjen och bilar så lägger man en ansenlig del av budgeten på att renovera och inreda. Med blandat resultat. Många renoveringar kräver kunskap och erfarenhet och vad gäller inredning så är det också en fråga som inte är helt enkel att lösa.

Med oss vid din sida får du en firma som är expert både på att bygga och på att inreda. Vi älskar att planera tillsammans med kunden och att försöka skapa unika, personliga hem där en röd tråd finns mellan allt från möbler till ytskikt och övrig interiör. Vill du skapa dina drömmars hem? Kontakta oss redan idag så sätter vi igång med planeringen!

Vi behärskar allt inom bygg